Mijn verhaal


In 1979 werd ik geboren. Ik groeide op als een vrolijke meid in een best wel artistieke, creatieve en ondernemende familie. Grootouders en ouders in de horeca, een nonkel als hoef- en kunstsmid, een groottante die bronzen beelden ontwierp en andere kunstenaars in de familie. Het lijkt wel met de genen meegegeven; al leerde ik ook dat een levenspad hobbels en kuilen kan bevatten. Ik kende vlinders en gebroken harten, weelde en zuinigheid, ziekte en gezondheid,...

Vandaag ben ik zeer gelukkig getrouwd (noem het een vurige en dynamische relatie) en proberen we onze 3 geweldige kinderen zoveel mogelijk kansen te geven om te groeien en open te bloeien, te zijn wie ze willen worden.


Ik behaalde het diploma Orthopedagogie en ben reeds sindsdien actief in de sociale sector. Ik heb er mijn hart verloren en ben superdankbaar voor een geweldig traject dat ik hierin al mocht afleggen.

Na een hobbel en kuil in mijn pad, stond alles even stil en kreeg ik de fantastische opportuniteit om "opnieuw te gaan studeren"!

Maar en slechts enkel iets waar ik volledig gelukkig van zou worden (soms heb je de leeftijd en het geluk om dat te kunnen beslissen vermoed ik) en zo begon mijn nieuwe weg, die misschien al vooraf bepaald was, als goudsmid.


Mijn naam "Ru.w Edeljuweel" kwam al naar buiten voor ik de opleiding begon.

Een mensenleven is niet "perfect"; is eerder doorleefd, met ups en downs en soms wat ruw.

Net dat ruwe, het ├Ęchte, is de vertaling in mijn werk als goudsmid.

Dit mogen en kunnen doen, noem ik zelf mijn "geluk". En dat geluk hoop ik mee te geven aan wie me vraagt om een stukje van hun eigen levensverhaal te vertalen in een blijvend juweel..

Mijn inspiratiebron is dus "het leven an sich", 

Wees gerust; naast het pure hou ik van luxe; mijn sterrenbeeld is niet voor niets leeuw. Het leven liet me tevens met de pootjes op de grond, bij de essentie: eenvoud en liefde. Deze elementen samensmelten geeft volgens mij de mooiste sieraden... Deze collectie en eigen creaties liggen voor je klaar in de toonzaal.

Maak gerust een afspraak voor vrijblijvend bezoek.


Samen zullen we bij Uw verhaal en wens een passend en persoonlijk juweel vinden:

een echt R;uw Edeljuweel!


Liefs Tanja