R.uw aanbod

Liefdesringen


Of het nu een verloving, huwelijk of andere verbintenis is met je partner; R.uw Edeljuweel zal zeker iets uitwerken dat bij jullie past.


Tijdens een luisterafspraak bepalen we de materiaalkeuze en bespreken we de afwerking van R.uw ringen.

De maat wordt bepaald. Tijdens het maakproces volgt er nog een "pasafspraakje" zodat eventueel nog aangepast kan worden.


Een kleine collectie edelstenen toont de verschillende mogelijkheden, groottes en kleuren.


Meer creaties zie je verderop.

Moedermelkjuweeltjes: 


Wie er voor kiest om de borstvoedingsperiode voor altijd te koesteren in een gouden randje kan een moedermelksteentje laten plaatsen in een juweel. Dit kan in ieder soort juweel van ring, tot oorbellen of een hangertje. De afbeelding laat een geelgouden ring in fijn gehamerd bandje zien met een hartjesvorm als omlijsting voor het moedermelksteentje.


R.uw Edeljuweel werkt samen met Moms and Monkeys; de specialist om moedermelk te conserveren zodat ik het "melkwolkje" kan plaatsen in R.uw sieraad!


We bespreken tijdens een afspraak welk juweel je graag wil; het melkverzendpakketje krijg je dan onmiddellijk mee! 

Nog vragen? Stel ze gerust!


Scrol verder om meer van R.uw collectie en ander aanbod te zien.

R.uw collectie


Naast maatwerk vervaardig ik mijn eigen collectie die je vrijblijvend kan komen bekijken en passen.


Voor de ontwerpen laat ik me inspireren door elementen uit de natuur en het leven an sich. Ik werk met verschillende materialen, technieken en structuren. Op de foto zie je een ring met ruwe diamant verwerkt in een organische opengewerkte structuur; uitgewerkt in 925 zilver.


Van ieder juweel zal er slechts 1 uniek stuk beschikbaar zijn.

Handgemaakt. Kom gerust eens passen!


Wist je dat?


We volop bouwen aan het splinternieuwe atelier!

We verwachten dit over enkele maanden te openen...


Volg dus zeker de socials, deel mijn pagina's en wees als eerste op de hoogte van alle acties, nieuwigheden en evenementen.


Vanaf mei kunnen weer afspraken voor maatwerk ingeboekt worden. Afpraken om te passen en iets uit de huidige collectie te kiezen of klein herstelwerk brengen/halen blijven wel doorlopen.